Night Club kuponok
Akciók

P2 Night Club

Lépjen be az erotika világába és lazuljon el egy finom ital és egy kellemes hölgy társaságában. Bárunkban 26 táncos hölgy gondoskodik Ön és barátai / üzlettársai felhőtlen időtöltéséről. Folyamatos táncos műsorral, leszbi-show-val és sok más érdekes produkcióval szórakoztatjuk kedves vendégeinket akár egyéni kívánságok szerint a VIP teremben.

Szolgáltatásaink

  • Minden este műsor
  • Showgirls, striptease, lapdance, leszbi-show
  • Kényelmes, tágas, minden igényt kielégítő klimatizált és füstmentesített vendégtér
  • Széles koktél és italválaszték
  • 7 db VIP-szoba
  • Több nyelven beszélő, udvarias személyzet
  • Legénybúcsúk, privát és vállalati partik rendezése

Biztonságos szórakozás

A Club P2 tulajdonosi köre elkötelezett a tisztességes és biztonságos budapesti vendéglátás mellett. Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány budapesti klub nem így gondolkodik és a nem kellő körültekintéssel eljáró turisták sokszor pórul járnak. Klubunk menedzsmentje immár 20 éve a tiszta és transzparens vendéglátás élvonalába tartozik és küzd minden olyan jelenség ellen, ami nem ezt a szemléletet erősíti.

Szeretnénk vendégeinket biztosítani, hogy klubunkban mindig a legjobb árakat és a legjobb ajánlatokat kapják. Kizárólag az elfogyasztott ital és igénybe vett szolgáltatás kerül kiszámlázásra az üzlet bejáratánál és az asztalokon elhelyezett menüben rögzített árak szerint.

Minden kedves látogatót kérünk, hogy mielőtt klubot választ, gondosan ellenőrizze le, melyiket látogatja meg, és csak megfelelő referenciákkal rendelkező, biztonságos szórakozóhelyre menjen.

Kellemes és biztonságos szórakozást kíván a Heart vezetősége.

Kedves Vendégeink, Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy videó, vagy fénykép készítése a klub területén, tilos. Megértésüket köszönjük.

Visit Us