Night Club kuponok
Akciók

Férfiaknak

Legénybúcsú színpadon

Szeretnéd valami különlegessel meglepni a barátaidat, de azért nem esnél túlzásokba? Számodra ez lesz a legjobb választás, hiszen fantasztikus műsorunk keretében egy gyönyörű lány fogja szórakoztatni a vőlegényt és az egész csapatot.

Legénybúcsú a színpadon

Leszbi show

Mi jobb egy szexi csajnál? Hát persze, hogy kettő! Ám ez nem egy szimpla leszbi show – nálunk a szerencsés srác bele is kóstolhat az édeshármas jelentette élménybe!

Leszbi Show

XXL-es móka Hópehellyel

Szereted a nagyobb lányokat? Mármint az igazán nagyokat. Ha nem, akkor is gyere, legalább könnyek közt temetkezhetsz a hölgyek bájaiba. Ez mindenképpen életed LEGNAGYOBB élmény lesz!

(Erre a show-ra előfoglalás szükséges)

XXL-es móka

Meglepetésbuli

Ez a buli egy hétköznapi legénybúcsúval kezdődik, és valami olyannal folytatódik, ami biztosan kívül esik a komfortzónádon. Választhatsz XXL-es sztriptíztáncosnőink, férfi sztriptíztáncosaink vagy transzi táncosaink közül, és vicceld meg barátodat a vőlegényeknek szánt legőrültebb műsorral!

(Erre a show-ra előfoglalás szükséges)

Meglepetésbuli

Dominatrixműsor

Huncut fiú voltál? Vagy csak szereted a szadomazovilágot? Ha meg szeretnéd lepni magad vagy barátod egy kis fájdalmas élvezettel, vagy csak megviccelnéd a vőlegényt, megtaláltad, amit keresel. Ez egyszer a nő hordja majd a nadrágot (vagyis az ostort)!

(Erre a show-ra előfoglalás szükséges)

Dominatrixműsor

Rúdtáncműsor

A rúdtáncshow egy különleges műsor, amely egybe olvasztja az akrobatikát, a gimnasztikát és a koreográfiát. Profi rúdtáncosunk különleges erejétől, rugalmasságától és technikájától biztosan eláll majd a lélegzeted, és ráadásképpen az ünnepelt is része lehet a shownak.

(Erre a show-ra előfoglalás szükséges)

Rúdtánc műsor

EXTRÁK - Amennyiben szeretnéd, táncosnőink boldogan elszórakoztatnak a műsor után is egy pohár ital vagy privát öltánc kíséretében.


A további információkkal és az árakkal kapcsolatban keress minket!

Kedves Vendégeink, Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy videó, vagy fénykép készítése a klub területén, tilos. Megértésüket köszönjük.

Visit Us