Legénybúcsú

Legénybúcsú

Tervezzük meg együtt életed egyik legmeghatározóbb napját, egyúttal hadd gratuláljunk a döntésedhez, hogy igába hajtod a fejed :)  

Viszont mielőtt ez megtörténik, engedd meg nekünk, hogy kicsit “kezelésbe vegyünk”, hogy örökre emlékezz szabad életed utolsó napjaira.  

Legénybúcsús hétvége

Ha épp legénybúcsúdon töprengsz, vagy barátodnak akarsz egy meglepetéspartit szervezni, a P2-nél nincs ideálisabb helyszín. Évente 800-1000 vőlegénynek tesszük felejthetetlenné ezt a napot, úgyhogy tapasztalatnak nem vagyunk híján.

Csomagajánlatunkat a csoportlétszám és egyéni igények szerint fogjuk összeállítani úgy, hogy nektek az a legjobb legyen.  

Ami nagyon fontos, hogy időben vegyétek fel velünk a kapcsolatot, mert szezonban nagyon sok megkeresést kapunk és sajnos előfordul, hogy ha valaki később jelentkezik, már nem tudunk helyet biztosítani.  

Egy dolgot viszont megígérhetünk: ha megbíztok bennünk, mi azon leszünk, hogy sem a barátok, sem az ünnepelt ne felejtse el ezt az éjszakát. A visszajelzések alapján ez maximálisan sikerülni is szokott.  

Foglalj asztalt!