Klub

Klub

Üdvözöljük magyar látogatóinkat az oldalon!

Egyúttal engedjétek meg, hogy néhány sorban bemutatkozzunk nektek.  

Annak ellenére, hogy a P2 vendégkörének 95%-a külföldi, számunkra ugyanolyan fontos a hazai közönség szórakoztatása, sőt, lehet, hogy még egy kicsit fontosabb is.  

Aki járt már nálunk tudja, hogy gondosan válogatott táncoslányaink és személyzetünk által, klubunk nyújtja a legmagasabb szintű szolgáltatást a felnőtt szórakoztatás piacán. Aki viszont még nem járt nálunk, azoknak egy meggyőző és csábító adat lehet a Google értékeléseink száma. Ez jelenleg 1700 értékelésből több mint 1600 ötcsillagos, mely meghaladja a többi budapesti klub összessített értékeléseinek számát.  

De vajon mitől lesz egy szórakozóhelyből brand? Mitől lesz egy klub „A KLUB” amit mindenki látni akar, és amely minden hétvégén teltházas közönséget vonz szerte a világból?

Nos, a válasz véleményünk szerint, igen egyszerű.

Egy klub attól igazán “klub”, hogy hasonló igényű és érdeklődésű emberek látogatják, a hangulat ezért inkább családiasabb és barátságosabb, mint más szórakozóhelyeken. Egy klub igazi élményt nyújt, kicsit olyan, mintha egy házibuliba mennél a haverokkal. Mi a P2-ben minden egyes este azon fáradozunk, hogy vendégeink ebben az élményben részesüljenek, és valódi szórakoztatást kapjanak az idejükért és a pénzükért.  

Klubok lehetnek zártak és nyitottak, a zárt klubokba csak tagok léphetnek be, klubtagság van és tagdíj. A P2 természetesen egy nyitott klub, hozzánk bármikor jöhetsz és szívesen látunk.  

P2 klub

Szerintünk nagyon fontos, hogy a legjobb szolgáltatást nálunk kapjátok és a legszebb lányok szórakoztassanak benneteket, de ez még nem elég ahhoz, hogy megkapd azt a pluszt, ami valóban számít. Nem elég ahhoz, hogy vendégeink zöme visszajárjon hozzánk, és barátként tekintsen ránk. Ehhez kell az a fűszer, ami megkülönböztet egy klubot egy diszkótól, bártól, egyéb szórakozóhelytől, és ami megkülönbözteti a P2 clubot az összes többi budapesti szórakozóhelytől.  

Bármilyen céllal is látogatsz el hozzánk, legyen az egy legénybúcsú, születésnap, vagy céges buli, bízd csapatunkra magad. De ha csak egy sima kedd este úgy érzed, hogy tele van a fejed gondokkal és ki szeretnéd engedni a gőzt, akkor is a P2 a megfelelő választás. Úgy gondoljuk, hogy piacvezető pozíciónk a budapesti éjszakában, és klubunk hírneve kötelez minket, hogy csakis a legjobb szolgáltatást nyújtsuk neked a legbiztonságosabb környezetben. Három különálló teremmel és 14 vip-szobával várunk benneteket, és csak akkor alszunk jól, ha a lehető legjobb és legemlékezetesebb élményekkel távoztok tőlünk.  

Biztonságos szórakozás

Szeretnénk vendégeinket biztosítani, hogy klubunkban mindig a legjobb árakat és a legjobb ajánlatokat kapják. Kizárólag az elfogyasztott ital és igénybe vett szolgáltatás kerül kiszámlázásra az üzlet bejáratánál és az asztalokon elhelyezett menüben rögzített árak szerint.  

Minden kedves látogatót kérünk, hogy mielőtt klubot választ, gondosan ellenőrizze le, melyiket látogatja meg, és csak megfelelő referenciákkal rendelkező, biztonságos szórakozóhelyre menjen.  

Kellemes és biztonságos szórakozást kívánunk,
Club P2 Team