Férfiaknak

Férfiaknak

Legénybúcsú-show

Egy show nélkül bele se kezdjetek barátotok megünneplésébe, mert ez fogja megadni az alaphangulatot az estéhez. A show úgy 13-15 perc hosszú és garantáljuk, hogy a végére mindenki a hasát fogja majd a nevetéstől. Amennyiben a vőlegény kicsit szégyellős és nem szeret a rivaldafényben lenni, az sem baj. Táncoslányaink addig mennek el, amíg neki ez belefér és kényelmes, vagy amit a show előtt leegyeztettek.  

Leszbi-show

Mi jobb egy szexi csajnál? Hát persze, hogy kettő! Ám ez nem egy szimpla leszbi show – nálunk a szerencsés srác bele is kóstolhat az édeshármas jelentette élménybe, persze csak a megfelelő korlátok között!  

Visszatérő kérdés, hogy a leszbi-show a vendégtérben, vagy a privát, a vip-szobában lehet megrendelni. Ez a show egy privát show, ami egy, maximum két fő számára a vip-helyiségben elérhető. 

Dominatrix-Show

Félre a gátlásokkal, és ha már bulizunk, bulizzunk rendesen. Nem titok, hogy ez a show azoknak való, akik egy kicsit bevállalósabbak. Ez a show is kb 13-15 perc hosszú és ha valami, hát ez emlékezetessé fogja tenni az estéteket. Ami nagyon fontos, hogy csak olyan társaságok rendeljék, akik bírják a nevetést, mert a végén garantálom, hogy szem nem marad szárazon.. A dominatrix showt azoknak ajánljuk, akik szeretnék megviccelni az ünnepeltet és szeretik az extrém élményeket.  

A további információkkal és az árakkal kapcsolatban keress minket!