Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató

Üdvözöljük a P2 weblapján! Az Ön személyes adatainak védelme kiemelten fontos számunkra. Ebben a tájékoztatóban szeretnénk Önt informálni azokról az adatvédelmi gyakorlatokról, amelyeket alkalmazunk, amikor asztalt foglal weboldalunkon keresztül.

Milyen adatokat gyűjtünk?

Asztalfoglaláshoz a következő személyes adatokat kérjük Öntől:

  • Név
  • Email cím
  • Telefonszám

Miért van szükség ezekre az adatokra?

Az Ön által megadott adatokat kizárólag az asztalfoglalás lebonyolítására használjuk. Ezek az adatok segítenek nekünk a foglalás visszaigazolásában, valamint abban, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel, ha bármilyen változás történik foglalása kapcsán.

Hogyan tároljuk az adatokat?

Az Ön személyes adatait biztonságos szervereken tároljuk, és megfelelő technikai és szervezeti intézkedéseket alkalmazunk az adatok védelme érdekében. Az adatokat nem adjuk át harmadik félnek.

Meddig őrizzük az adatokat?

Az Ön által megadott személyes adatokat az asztalfoglalás dátumától számított 30 napig őrizzük meg, ezt követően automatikusan töröljük azokat rendszerünkből.

Az Ön jogai

Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) értelmében Ön jogosult arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, hozzáférjen azokhoz, kérje azok helyesbítését vagy törlését. Amennyiben kérdése van, vagy szeretné gyakorolni jogait, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

Club P2 Budapest
E-mail címünk:  info@p2budapest.com
Telefonszámunk: +36 20 222 4422 

Köszönjük, hogy minket választott! Várjuk Önt szeretettel a P2-ben.